radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop: Od 03.09. do 09.09.2018

 svet tarota svetel

ovenOVEN:
Pa je napočil september. Avgust je bil mesec precejšnjih kozmičnih pritiskov in napetih povezav, kar pomeni, da smo mnogi komaj čakali malce bolj sproščene energije in nov službeni zagon. V četrtek bo nebeški sel Merkur prešel v znamenje Device, kjer bo vsem pomagal najti nov delovni zagon. Tudi, če ste trenutno v službi, ki vas preveč omejuje v vaših ambicijah, boste zbrali pogum, da končno rečete nasvidenje. V nedeljo soboto bo Luna prešla v Devico, kjer bo v nedeljo tvorila mlaj in tako ves mesec skrbela za vaše dobro počutje in zdravje. Čas bo ugoden za razne diete, čiščenje tako vas osebno, kot vašega bivališča. Malo več energije boste morali vložiti v delo in obveznosti, ampak rutina vas bo v bistvu sproščala. Občutek, ki ga boste imeli ob koncu dneva, da ste naredili vse, kar ste se namenili, bo neprecenljiv.

bikBIK:
Biki boste v tem tednu doživeli čudovit preporod. Že na začetku tedna vam bo prav prišel prehod hitrega Merkurja v znamenje Device, ki bo osvetlil vašo peto hišo ustvarjalnosti in igrivosti ter ljubezenskih doživetij.. Če ste bili v zadnjih tednih zaradi težkega vremena slabovoljni , se bodo stvari končno zopet postavile na svoje mesto. Čas, da znova začnete s telovadbo in poskrbite za svoje telo. Proti koncu tedna bo mlaj v Devici. V vaši peti hiši je trenutno tudi Sonce, kar pomeni, da bo vse kot predpripravljeno, da bo september pravi mesec za hedonistična uživanja in romantične oddihe v dvoje. Predvsem samski morate izkoristiti resnično ugodne povezave. Nič strahu pred zmenki, pogum bo v tem času veljal trojno. Čez vikend, boste sicer morali malce več narediti na poslovnem področju, sploh, ker bo naslednji teden precej naporen in vam bo malce prednosti pred ostalimi prišlo prav. Odličen čas za druženje prijetnega in koristnega - organizirajte kakšno večerjo s sodelavci ali poslovnimi partnerji.

dvojckaDVOJČKA:
V četrtek se bo vaš vladar Merkur premaknil v Devico, kjer bo vse do konca septembra vedril v vaši hiši temeljev. To je najboljše obdobje za nove projekte in za nov zagon na poslovnem področju. Tudi vsi samski Dvojčki boste imeli veliko priložnosti, da spoznate nove ljudi in si povečate krog prijateljev in znancev. Za vezane je to obdobje obnove in nove strasti. Svojemu partnerju morate posvetiti več pozornosti, morda organizirajte večerjo ob svečah ali pa pojdita na kakšen romantičen izlet v Vipavo ali pa Kras. Proti koncu tedna bo planet romantike Venera prešla v vašo četrto hišo, kjer bo poskrbela, da bosta s partnerjem v naslednjem mesecu uživala v družinski idili. Imeli boste veliko časa za različne preureditve doma in za krepenje harmonije v vašem odnosu. S partnerjem lahko začneta tudi kakšno skupno športno aktivnost, ki bo obema prinesla veliko zadovoljstva.

rakRAK:
Teden bo zaznamovan s prehodom Merkurja v vašo naravno četrto hišo, kar bo sprostilo ozračje in v vaše življenje vrnilo določene intimne pogovore in druženja, ki so bila med poletnimi meseci postavljena na stranski tir. Bližnji prijatelji bodo potrebovali veliko pozornosti, tako da malce pazite, ker bodo določeni ljudje, ki se vam približajo samo, ko vas rabijo, znova zahtevali vašo pozornost. Merkur bo tudi olajšal komunikacijo in zadržane Rake napolnil s samozavestjo, ki pri njih vsekakor ne pride serijsko. Proti koncu delovnega tedna bo tudi romantična Luna prešla v vašo tretjo hišo komunikacij, kar bo predvsem samskim olajšalo stik z nasprotnim spolom. Računate lahko na veliko zabav, kosilc in večerij, ki bodo oživile vašo težavno socialno življenje.

levLEV:
Naslednje tri tedne boste Levi imeli močno poudarjeno hišo financ, saj se v njo seli nebeški sel in njen zavetnik Merkur. Predvsem na poslovnem področju vam to prineslo ogromno uspeha, saj boste na vseh sestankih in dogovorih naravnost blesteli. Poudarilo bo tudi vašo naravno karizmatičnost in vam omogočilo, da boste lažje delali na vseh novih projektih. Paziti boste samo morali pri komunikaciji z vašimi najbližjimi, saj bodo vaši že tako tanki filtri sedaj še stanjšani in hitro boste bleknili kakšno resnico, za katero bi bilo bolje, da bi ostala skrita. Določeni ljudje se ne morejo in zmorejo soočiti z realnostjo. Proti koncu tedna bo Luna prešla v svojo naravno ozemljeno drugo hišo, kar bo v vaše življenje prineslo določeno mero stabilnosti. Sploh samski boste veliko dali na klasično romantiko - dolgi sprehodi po zamegljenem mestu, šepetanje drobcenih izjav ob soju mesečine in iskanje novih kotičkov samo za tisto posebno osebo. Tudi vezani boste okrepili svoj odnos s partnerjem in znova poiskali tiste stvari, ki so vaju družile na začetku razmerja.

devicaDEVICA:
Po težavnih poletnih mesecih bo prehod Merkurja v vašo pragmatično in ozemljeno prvo hišo prinesel določeno mero olajšanja. V službi boste imeli veliko časa, da uredite vse zaostale obveznosti in da ustvarite nov sistem, ki vam bo dolgoročno olajšal delo. Merkur v vašem znamenju bo prinesel tudi določeno mero kreativnosti, kar pomeni, da boste v tem času imeli ideje, ki so precej netipične za vašo malenkost bolj zategnjeno osebnost. Tudi na finančnem področju boste doživeli določene spremembe in to zagotovo ni čas za večje nakupe. Rajši denar v tem času hranite, saj bodo donosi veliko večji kot ponavadi. Obeta se vam veliko novih strank in dogovorov. Konec tedna bo v vaše znamenje prešla tudi Luna v obliki mlaja, kar vam bo znova pokazalo vso vašo veličino. Napolnilo vas bo s samozavestjo in veliko lažje boste vzpostavili stik s svojo notranjo močjo. Potrebovali boste veliko časa zase in to ni ravno najboljše obdobje za nova razmerja, ampak za krepitev obstoječih.

tehtnicaTEHTNICA:
V začetku tedna bo Luna prehajala optimističnega Strelca, tako, da bo komunikacija s sodelavci tekla. Idealen čas je, da se lotite določenega projekta, ki ga niste mogli uresničiti prej, saj je bilo polno zastojev. Malo težje se bost dogovarjali od četrtka dalje, ko bo Merkur vstopil v predhodno znamenje, kjer se zaradi natančnosti in logike, ki ju izžareva Devica , izredno dobro počuti. Tako poslovni dogovori, kot tudi bližnji odnosi s prijatelji bodo zacveteli. Luna, bo v petek vstopila v znamenje resne Device, tako da se boste ljubezenskih podvigov lotili po temeljitem premisleku in zavedajoč se vseh pomanjkljivosti, ki vam jih lahko veza prinaša. Zaradi vpliva vaše dvanajste hiše, v kateri bo mlaj, lahko po daljšem premišljevanju zaključite neko vezo, ki je bila že do sedaj na precej trhlih nogah. Vsekakor se boste konec tedna, lažje odločali, kako naprej.

skorpijonŠKORPIJON:
Vpliv Lune v znamenju Dvojčkov, bo v začetku tedna pomagal, da se lotite malo bolj temeljitega pregleda vašega finančnega stanja (in dolgov), ki vas zadnje čase spravlja v slabo voljo. Občutek imate, da nikakor ne pridete na zeleno vejo, ne glede na to, kako se trudite, da bi dosegli stabilnost. Podobno se počutite v čustvenih odnosih. V sredo bo Luna v lepem odnosu z Venero, tako da lahko izkoristite pozno poletni dan in obudite čustva do nekoga, ki vam že dolgo pomeni več, kot ste si upali priznati. Merkur bo v četrtek prešel v Devico in odnosi s sodelavci bodo prav taki, resni in konstruktivni. Čas nove lune vam bo pomagal, da boste pri delu zagnani in bo le to potekalo brez večjih zastojev. Tudi konec tedna boste izkoristili in v svoj dom vnesli določeno dinamiko, ki jo boste pridobili na poslu. Pazite, mogoče, nekomu v nedeljo ne bo prav všeč vaše preveč odkrito odkrivanje njegovih ali njenih napak.

strelecSTRELEC:
Luna v znamenju sorodno radoživih Dvojčkov bo že v začetek tedna vnesla precej več volje in zagnanosti, kot ste jo imeli v prejšnjem tednu. Posebno zadovoljni sami s seboj boste v sredo, ko bo Luna v večernem času povezana z Venero in se boste lahko prepustili romantičnim občutkom do ljubljene osebe. Že v četrtek pa boste dosti bolj resni, predvsem pri reševanju finančnih vprašanj, saj se bo pojavilo precej različnih možnosti, ki pa bodo uspešne in zadovoljni boste z izkupičkom. V petek bo Luna vstopila v znamenje natančne Device, tako da boste končno lahko napredovali pri svojem delu in boste ob tem še nekaj malega bolje nagrajeni. Konec tedna bo Luna tvorila mlaj za umiritev in obisk prijateljev ter znancev, ki že precej pogrešajo vašo družbo. V nedeljo pri komunikacije z njimi ne bodite preveč direktni, saj se lahko zgodi, da po nepotrebnem užalite nekoga, ki si tega ne zasluži.

kozorogKOZOROG:
Začetek tedna bo prinesel manjše napetosti, saj boste morali v službi krepko zavihati rokave in kljub temu, da boste imeli sami dovolj obveznosti, še pomagati drugim. Navadili ste se že, da znate reči odločen NE, a žal je okoli vas še vedno toliko takih, ki očitno ne razumejo, da ste se spremenili in ne potrebujete več nenehnega dokazovanja, da zmorete določena opravila samo vi. Še posebej vas moti, da ne ljudje do vas ne pokažejo niti najmanjšega občutka hvaležnosti, medtem, ko od vas neprestano pričakujejo, da se jim za vsako malenkost zahvaljujete. V petek bo Luna prešla v znamenje Device, kar za vas pomeni olajšanje od vsakodnevnih obveznosti. Prav mogoče je, da si boste končno vzeli čas in se za konec tedna odpravili na krajšo pot in si ogledali mesto, ki ste ga želeli obiskati že dolgo nazaj, pa niste imeli časa in volje. še lepše bo, če na pot povabite nekoga, ki vam je blizu in ga imate radi.

vodnarVODNAR:
Začetek tedna bo prinesel veliko optimizma in zagnanosti, kot vam jih lahko prinese vpliv družabnega in zgovornega Dvojčka. V četrtek bo vašo zgovornost in družabnost povečal vpliv Merkurja v zemeljski Devici in kar težko se boste uspeli prepričati, da morate resno poprijeti za delovne obveznosti. Nekod vam bo pomagal pri pomembni odločitvi, a bo pričakoval, da mu uslugo povrnete. Konec tedna bo seveda Luna v znamenju Device in zopet boste zadovoljni sami s seboj. Intenzivno se boste ukvarjali s športom, saj boste želeli na vsak način sprostiti malo negativne nastrojenosti do določenih svojih nasprotnikov, ki se je v vas nakopičila v preteklem obdobju. Uspelo vam bo, a kljub temu lahko v nedeljo ob srečanju z osebo, s katero imata povsem različna stališča do določenih vprašanj izbruhnete in si pokvarite miren nedeljski večer.

ribiRIBI:
Luna v družabnih Dvojčkih bo vaše misli v tem tednu speljevala k sprostitvi in sproščanju. Žal je teden, ki je pred vami namenjeno novim izzivom, tako da boste imeli precej slabe vesti, če vam ne bo uspelo opraviti vsega, kar ste si zadali. V četrtek, ko Merkur prešel v resnobno znamenje Device, boste tudi vi začutili, da ne smete in ne morete več odlašati. Partner bo zadovoljen z vašo zagnanostjo in v soboto, ko bo Luna vstopila vstopila v resno, a tudi ljubečo in skrbno Devico, boste tudi vi postali taki do partnerja ali partnerice, torej skrbni in ljubeči. Mlaj v devici bo konec tedna pomagala, da bosta prosta dneva družabno obarvana, a prav lahko se vam zgodi, da boste v nedeljo razočarani z odnosom določene osebe do vas. Ne bodite preveč iskreni, saj se lahko zgodi, da boste imeli zaradi prevelike odkritosti večje težave, kot ste si lahko mislili na začetku.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Oblačno

10°C

Celje

Oblačno

Vlažnost: 90%

Veter: 0.00 km/h

  • 23 Sep 2018

    Pretežno oblačno 22°C 10°C

  • 24 Sep 2018

    Razpršene nevihte 17°C 5°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...