radio tomi predvajalnik

Pišite nam: email21
stanje na cestah

Mesečni horoskop

Horoskop za: April 2018

 svet tarota temen

OVEN:oven
Končno v našo deželo prihaja prava pomlad in v vas bodo tople pomladanske sape budile potrebo po gibanju in ustvarjanju. Bližnji vam bodo le s težavo sledili, zato boste v sredini meseca velikokrat nejevoljni. Konec meseca bo bolje, saj boste prejeli obvestilo, da boste v kratkem dobili denar.

bikBIK:
V sredini aprila se bo Merkur obrnil na nebu in dobili boste priložnosti, ki jih niste pričakovali. Tisti, ki ste zaposleni, boste dobili možnost napredovanja, samostojni podjetniki boste dobili priložnost, da razširite posel. Posebno dobro boste sodelovali s tujimi firmami. Na poslovnem potovanju boste konec meseca sklenili dolgoročno uspešno povezavo.

dvojckaDVOJČKA:
Obrat vladarja vašega znamenja Merkurja v direktno smer, bo sprostil vaše notranje zavore in odkrivali boste radostne trenutke v prijetni družbi. Samski boste našli sorodno dušo, s katero boste uživali v prijetnih pohodih po prebujeni naravi. Proti koncu meseca boste uspešni pri nekem novem službenem projektu.

rakRAK:
Samski Raki in Rakice boste v sredini meseca začutili tisto prijetno ščemenje okoli srca, ki nakazuje, da ste se zaljubili. Do konca meseca se boste težko zbrali pri resnem delu. Možno je, da oseba, ki vas bo prevzela živi daleč od vas ali celo v tujini. Konec meseca boste dodatno obremenjeni z opravili in popravili v vašem bivališču.

levLEV:
Pomlad je čas za akcijo in vi boste to reklo izpolnjevali dobesedno. Vsak večer boste utrujeni,a ponosni nase, legali v svojo posteljo in načrtovali kaj morate še storiti naslednji dan. V družbi boste priljubljeni, saj boste sproščeni in polni ustvarjalnih zamisli. Konec meseca bodite previdni in več počivajte.

devicaDEVICA:
Vaš občutek, da dobro precenite svoje sposobnosti, vam bo pomagal, da se v službi postavite zase. Malo manj odločni boste doma. Konec meseca bodo nastopile možnosti, da se odpravite na poslovno potovanje. Vsekakor ne oklevajte in ne iščite izgovorov za lastno negotovost.

tehtnicaTEHTNICA:
Venera, vaša ljubka nebesna zavetnica, bo večino aprila potovala preko zanesljivega in čutnega Bika, zato boste dostopnejši. Partner/ica bo izkoristil/a prijetne vibracije in vam posvečal/a več pozornosti. Tudi pri poslu boste pogumnejši in posledično prodornejši. Ne zadržujte idej v sebi, ampak jih začnite uresničevati.

skorpijonŠKORPIJON:
V začetku meseca boste malo zadržani, saj boste imeli občutek, da vaši projekti, tako v ljubezni kot poslu, stojijo na mestu. V drugi polovici meseca boste dočakali premike na bolje in veselili se boste novih projektov ter se zavedali, da je vaše prizadevanje nagrajeno. Najbolje bo,da vsak prosti trenutek izkoristite za počitek.

strelecSTRELEC:
Prejšnje obdobje je s svojimi mešanimi vplivi poskrbelo za precej burno življenje. V aprilu boste tako precej utrujeni. V službi boste imeli ostro konkurenco, ki vas bo silila k dodatnim aktivnostim. Najbolje se boste počutili doma,kar za vas ni ravno značilno. Konec meseca pazite na neko denarno transakcijo.

kozorogKOZOROG:
V začetku meseca boste spoznali osebo, ki bo v vas vzbudila prijetna čustva. Zaradi preteklih slabih izkušenj, boste tokrat počasneje napredovali. Vaše pravilne odločitve, vas bodo spodbudile in obetate bodoči uspeh. V poslu boste zelo ustvarjalni, možno je, da se udeležite pomembne konference.

vodnarVODNAR:
V prvem pravem pomladnem mesecu, boste malo razočarani. Projekti v službi bodo malo zastali. Večinoma se boste ukvarjali z rutinskimi opravili, kar vas ne bo izpopolnjevalo. V ljubezni boste imeli več sreče in se z veseljem posvečali tistim, ki jih imate najraje. Konec meseca se boste razveselili novice.

ribiRIBI:
Vaše razpoloženje bo nihalo in veliko boste razmišljali o obveznostih in priložnostih, ki vas obkrožajo. Včasih sevam zazdi, da je vsega preveč in bi želeli več miru. Malo potrpite, kmalu boste dosegli svoje in boste imeli več časa za razvedrilo. Konec meseca bo prinesel neko veselo novico in hitreje boste napredovali.

izdelava web 3


QR Code

Pin It
Delno oblačno

17°C

Celje

Delno oblačno

Vlažnost: 59%

Veter: 6.44 km/h

  • 21 Apr 2018

    Delno oblačno 24°C 6°C

  • 22 Apr 2018

    Dež 25°C 8°C

Zadnje novice

Vročih 5

bizjakbiz nl

Po Sloveniji

Sodelujemo z ...

IZDELAVA IN PRENOVA SPLETNIH STRANI!!!
Še nimate svoje spletne strani?
Pri nas vam jo izdelamo hitro, poceni in kvalitetno!!!
Za več informacij obiščite našo spletno stran

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Odpri obvestilo